דף הבית

מי אנחנו

שאלות

עובדים

מעסיקים צור קשר

פורום "החשבונית של השכיר"

10/31/2024 12:30:04 PM

נשלחה על ידי:  דני
נושא:לספיר תודה מראש על התשובות
בתאריך: 8/3/2005 11:55:47 AM

גוף המודעה:

שלום ספיר
עברתי על הפורום והתרשמתי לטובה מהתשובות שלך, נשארו לי כמה נקודות לברר, לאחר שלרוב השאלות צאתי תשובות.
אני מתעניין בשירות שאתה נותן.
עד היום עבדתי כשכיר, התחלתי לעבוד כמשווק בחברה כאשר שכר הבסיס שלי הוא 4,800 אבל כעצמאי.
1) אם אעבוד דרככם בשכר הנ"ל מה הנטו שיישאר לי, לאחר ניכוי כל והמיסים, והתנאים הסוציאלים רק אלו שאני חייב אותם ? אני צריך להוציא להם חשבונית של 4,800 כולל (כולל!!) מע"מ,
2) לאחר החישוב האם כדאי לי לבקש שכר אולי אפי´ יותר נמוך כך שכבר יפתור אותי ממס הכנסה
3)האם לאחר הניתוח הנ"ל אתה חושב שכדאי לי לעבוד דרככם או לפתוח תיק של מורשה . פטור?
4)אני מתעניין בשירות שלכם לתקופה של כמה חודשים ואחרי זה במידה וישתם לי (אחיל לקבל עמלות ) אהיה עצמאי , האם עצם זה שהיתי שכיר בזמן שהוצאתי הוצאות לצורך עבודתי כעצמאי בעתיד עדיין יכירו לי בהם (כמו רכישת מחשב לצורך העבודה) כי אנ הבנתי ממע"מ שמכירים בהוצאות חצי שנה אחורה.
5)במידה ואני נרשם האם אפשרי עוד באותו היום להעביר לכם את הכסף בהעברה בנקאית ולקבל את הכסף תוך יום או למחרת לחשבון הבנק שלי?
6) מה שאתם עושים עם המיסים נקרא ניכוי מס במקור?
7) האם בהרשמה כשארשום את שם החברה היא תופיע בגלגלת המספרת על שמות החברות שעובדות אתכם, ייתכן ולא אהיה מעוניין בכך.
8) אודה לתשובה מהירה, במידה וזה יתאים לי אני מתכוון להצטרף מיידית.

http://  :כתובות אינטרנט נלוות

לספיר תודה מראש על התשובות-- דני 8/3/2005 11:55:47 AM 
8/4/2005 2:02:54 AM  רצוי לכתוב כל שאלה בשורה נפרדת - זה יותר מתאים--ספיר    
8/4/2005 1:09:45 AM  ספיר אודה לך מאד אם תענה לי על השאלות--דני