דף הבית

מי אנחנו

שאלות

עובדים

מעסיקים צור קשר

פורום "החשבונית של השכיר"

10/31/2024 5:47:11 PM

נשלחה על ידי:  תומך בשרות
נושא:הכול חוקי וזה ידוע מזה שנים
בתאריך: 12/3/2005 12:44:52 AM

גוף המודעה:

קראתי גם אני את הכתבה המשוחדת והחובבנית של גברת טלי חרותי-סובר. מוטב היה אם היתה הכתבת עושה עבודה רצינית ומקבלת ממך מידע.
אני מעתיק את תגובתך לכתבה על מנת שתהיה מתועדת כאן בפורום.

תודה.

ראשי, גילוי נאות:
אני הוא מייסדו ומקימו של השירות הזה לנותני שירות, עוד בשנת 1992, בידיעתם, ועל דעתם, של סגן נציב מס הכנסה דאז, מר ברזילי, וסגן ראש מע"מ בזמנו, מר מוטי איילון (נציב מע"מ בהמשך). את מוזמנת לבקש תכתובת בנושא ותיעוד פגישות עבודה מהשנים האלא.
מאז, הוקמה החברה"החשבונית של השכיר", אשר שמה ניתן לה במופגן, כדי לא להתחבא אחרי מסך ערפל ופחדני.
מאז, ביקורות עקרוניות בעניין נוהלי עבודה וניהול ספרים, נערכו ע"י מס הכנסה, מע"מ ובטוח לאומי, במשך יותר מעשר שנות שירות.
החברה גם תבעה את המוסד לבטוח לאומי בבית הדין לעבודה בעניין העקרוני של פעילותה, וזכתה . (תיעוד ומספר תיק ימסר לך לפי דרישה).
ביקורות שגרתיות (מס הכנסה ניכויים, וכו´) הם לחם חוקה של הרשות למיסים, ואינם נחסכים מאיתנו כל השנים.
אז, איפה ה"קומבינה"?!
יפה מצידך שרשמת מי ה"נפגעים" מהשירות הזה - ואלו אינם רשויות המס.
רשויות המס מקבלות את כל מה שמגיע להם בכסף.
כמו כן, אין כאן "הלבנה" - לא של כספים, ולא של "העלמות" מעיני החוק. לידיעתך, כל שכיר במדינת ישראל מופיע בגאון ובריש גלי בתור נישום במס הכנסה, ואין זו דרך להעלמותו מעיני החוק.
הנפגעים האמיתיים הם חברות כ"א, אשר מעסיקות "עבדים" - מקבלות מהמעסיק 40 ש"ח לשעת עובד, ומשלמות לעובד 20 ש"ח לשעה, מבלי שינתנו לו תמורת ההפרש הזה, לפחות והזכויות הסוציאליות שלו.
ולסיכום, נשמח לשתף פעולה עם כל גורם ברשויות המס, כך שנוהלי הרישום והבקרה של רשויות המס יהיו ברורים ונוחים לפיקוח, כי השירות הזה אינו יכול להיות פלטפורמה להעלמות הכנסות, או מס.

כבר בשנת 1992, נכתב מאמר בנושא שלנו, במדור הכלכלי בעיתון ידיעות אחרונות, ע"י העיתונאי בני ברק (מכירה?). אולי באמת הגיע הזמן לכתבת מעקב ועדכון...

אגב, שימי נא לב לתגובות החמות של הקוראים כאן, בנושא.

בברכה,

משה ספיר

http://  :כתובות אינטרנט נלוות

מס הכנסה בודק את נושא שרות החשבוניות לשכירים-- קאובוי 12/2/2005 12:08:35 AM 
12/2/2005 1:30:41 AM  שאלת החוקיות כבר מזמן אינה עומדת על הפרק. גם --ספיר    
 12/3/2005 12:44:52 AM -- הכול חוקי וזה ידוע מזה שניםתומך בשרות