דף הבית

מי אנחנו

שאלות

עובדים

מעסיקים צור קשר

פורום "החשבונית של השכיר"

10/31/2024 5:39:00 PM

נשלחה על ידי:  ירון בן שושן
נושא:אני "מזמין העבודה" ויש לי שאלה בנוגע לקבלת קבלה
בתאריך: 12/6/2005 1:57:07 AM

גוף המודעה:

שלום,

אני מזמין העבודה (או הלקוח תחת הטרמינולוגיה שלכם בה אתם הספק כלפי והמעסיק כלפי העובד).

כהרגלי, ומטעמי ביטחון, אני דורש לקבל קבלה (התואמת לחשבונית מס שהונפקה בד"כ עוד קודם) במעמד התשלום עצמו. הנ"ל נכון במיוחד להתקשרות הראשונה שלי עם ספק.

במקרה שכאן, מבחנתי מעמד התשלום הינו הרגע בו אני שולח את הש´ק, ומבחינתכם מעמד התשלום הינו כשלושה ימים לאחר מכן, כאשר אתם מקבלים את הש´ק. מאותו רגע עוברים עוד כשלושה ימי עסקים עד שהקבלה מגיעה אלי בדאר (וזאת בהנחה ששלכתם אותה מייד עם הגעת הש´ק). מכיוון שיש סוף שבוע באמצע מתקבל שאותם שלושה ימי עסקים הופכים לחמישה ימים קלנדרים. בסופו של דבר, הקבלה נוחתת אצלי במקרה הטוב כעשרה ימים לאחר מועד התשלום (מבחינתי).

אני דורש חשבונית מס וקבלה מנותני השירות שלי, ומוכן לקבל כאלה המנפיקים את מסמכים הנ"ל באמצעותכם. אנא הצע דרך בה אוכל לקבל את הקבלה מייד עם מסירת השק.

בנוסף, תחת הנחיית רואי החשבון של החברה שלי, אני צריך לקבל מכם "אישור ניכוי מס במקור" (זהו מסמך שצריך להיות בידיה של כל חברה אשר מנכה מע"מ במקור. המסמך בה למנוע בקשות להחזר מע"מ מצידי כאשר נותן השרות עצמו הינו "עוסק פטור". מכיוון שאינכם "עוסק פטור", אמור להיות ברשותכם מסמך שכזה.). האם תוכל בבקשה להעביר לי אישור זה מבעוד מועד?

בברכה
ירון בן שושן
מנכ"ל אפרוטקט

http://www.approtect.com  :כתובות אינטרנט נלוות

אני "מזמין העבודה" ויש לי שאלה בנוגע לקבלת קבלה-- ירון בן שושן 12/6/2005 1:57:07 AM 
12/6/2005 4:23:55 AM  קבלה ללקוח - מיד עם מסירת השיק לידיו של הפרילנסר.--ספיר    
12/7/2005 2:12:59 AM  אנא שלח אלי מסמכים אלה על מנת שנוכל להתקדם--ירון בן שושן       
12/7/2005 8:45:35 AM   הלו, הלו! זה לא לפורום. בפורום - רק שאלות שלכולם--ספיר